Επικοινωνία: 2710 235067

Φιλοσοφία..

Στον Οικότοπο συνδυάζουμε την αγάπη μας για τον τόπο και τους ανθρώπους του με την επαγγελματική μας δραστηριότητα, επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Πλέον των δέκα ετών ασχολούμαστε με θέματα ήπιας και βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης. Αυτής της ανάπτυξης που πιστεύουμε ότι θα επιτρέψει και στις επόμενες γενιές να ζήσουν αξιοπρεπώς στον τόπο που ζούμε κι εμείς. Μιας ανάπτυξης που σέβεται τον ντόπιο και τον τρόπο ζωής του, το περιβάλλον, την φύση, την ιστορία και την παράδοση του τόπου, αλλά που ταυτόχρονα βλέπει το σήμερα και το αύριο.

Έχοντας δουλέψει εντός και εκτός συνόρων, γνωρίζουμε τα πράγματα από την δική μας αλλά και από μια ξένη ματιά. Έτσι, σε κάθε μας έργο, προσπαθούμε και πετυχαίνουμε

  • να ενσωματώνουμε στον σχεδιασμό μας τις νέες τεχνολογίες πληροφορικής και διαδικτύου,
  • να αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα εθνικά και ευρωπαϊκά εργαλεία και προγράμματα για την χρηματοδότηση της υλοποίησης,
  • να χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές προβολής και marketing,
  • να μεταγγίζουμε την διεθνή μας γνώση και εμπειρία από την συμμετοχή μας σε διατοπικά και διακρατικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλες πρωτοβουλίες,
  • να προσθέτουμε το «κάτι» που, όταν χρειαστεί, κάνει την διαφορά.

Με λίγα λόγια, μπορούμε να μετατρέπουμε την απλή ιδέα σε μια μελετημένη και εμπεριστατωμένη επιχειρηματική κίνηση, την συνηθισμένη μελέτη σε καινοτόμο πρόταση και την απλή επένδυση σε γεννήτρια υπεραξίας για το τελικό προϊόν ή την υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Οικότοπος
Σύμβουλοι Τοπικής Ανάπτυξης

Κεντρικά: Δεμέστιχα 2, Τρίπολη 22100

Τηλ. 2710.235067 Fax 2710.230219